Найкращі подарунки на День святого Валентина зі знижкою до -70%

2022-02-09

Путівник по подарункам від Appleroom на День святого Валентина 2022 вже тут і переповнений технічними смаколиками, які гарантують сяючу посмішку вашої коханої.

Якщо ви шукаєте щось стильне або корисне, ми вибрали кілька чудових подарунків для особливої людини з чудовими знижками.

В Apple є безліч гаджетів, які стануть чудовим подарунком в особливий день. Наприклад, мініатюрна розумна колонка Apple - ідеальний подарунок для меломана. Невеликий розмір робить його ідеальним для будь-якого інтер’єру. HomePod mini від Apple випускається в різних яскравих та стильних кольорах, включаючи космічний сірий, синій, жовтий, помаранчевий та білий.

Помічаєте, що ваша друга половинка завжди детально вивчає новинки та нові гаджети компанії Apple, а iPhone – центр розваг та роботи? Сміливо вибирайте смарт-годинник Apple Watch, який до Дня святого Валентина продається з гарною знижкою. Такий годинник не тільки зробить зручнішим перегляд повідомлень та прослуховування музики. Він легко допоможе детальніше контролювати стан здоров'я та фізичної активності. Після повної зарядки годинник легко прослужить добу. З таким гаджетом стане набагато зручніше і легше оплачувати покупки в магазинах — тепер немає необхідності діставати з кишені свою кредитну картку або смартфон.

Продукція Apple

В залежності від уподобань також можна обрати:

  • AirPods 3 - новинка 2021 року, остання версія улюблених навушників Apple;
  • AirPods 2- найдешевші навушники в лінійці AirPods;
  • AirPods Pro – ця модель з зарядним футляром MagSafe;
  • iPad 9 2021 – новий iPad з 10,2-дюймовим дисплеєм та приголомшливими функціями.
  • MacBook Pro – абсолютно нові 14-дюймові та 16-дюймові MacBook Pro – це найкращі універсальні ноутбуки на ринку, оснащені мікросхемами Apple M1 Pro та M1 Max.
  • Ігрова приставка Sony PlayStation 5 – найкращий подарунок для підростаючих та дорослих геймерів, які бажають отримати неймовірний ігровий досвід.


Аксесуари для техніки Apple

Завдяки низьким цінам аксесуари для стильних гаджетів – чудові та швидкі подарунки. На сайті Appleroom ви можете придбати за вигідними цінами аксесуари на будь-який смак: 

Знайшли необхідний подарунок в нашому списку? Хутчіш замовляйте на сайті з доставкою в будь-який регіон України. Не забувайте про кредит під 0%.