Apple Room святкує відкриття нових магазинів!

2021-01-27

Раді повідомити, що тепер поціновувачі гаджетів від компанії Apple особисто можуть відвідати магазин Apple Room ще й у Івано-Франківську та Харкові!

Для нас забезпечення найпотужнішого сервісу та найякіснішою технікою – головна мета, тому продовжуємо розвиватися та відкриватися у різних регіонах України. Нам важливо, аби кожен клієнт відчував, що його чекають, що готові підібрати для нього лише найкраще!

Чекаємо особистої зустрічі

Лише погляньте, з якою любов’ю ми створюємо кожен наш магазин! Відчиняєш двері - і одразу відчуваєш себе ніби на зустрічі зі Стівом Джобсом чи Тімом Куком. Простір та максимальний вибір - кожен окремий магазин має брендовий дизайн та круту атмосферу із львівським колоритом.

Чому Apple Room?

Багаторічний досвід дозволяє нам із впевненістю та гордістю сказати: ви у надійних руках. Наша мета – забезпечити кожного, хто відчуває та розуміє переваги техніки від Apple, якісним новим чи вживаним гаджетом, стильними аксесуарами та надати професійні послуги!

Ми надаємо весь спектр послуг: від купівлі, ремонту, гарантії, діагностики гаджету до горнятка кави під час прийняття складного рішення, який колір обрати.

З нами ви відчуєте максимальну турботу!

Чому техніка Apple актуальна?

Apple завжди попереду. Це одна із тих компаній, яка ніколи не стояла і не стоятиме на місці, постійно розвивається та шукає все нові варіанти, аби залучити ще більше аудиторії користувачів.

Складно не визнати унікальності єдиної екосистеми Apple, яка об’єднує всі девайси бренду. Ніхто не зможе заперечити також і зручності сервісу iCloud, який і тут має беззаперечну вагу. У ході роботи ви можете переходити з одного пристрою на інший (наприклад з iPhone на MacBook), а дані автоматично будуть скопійовані.

Якість та витривалість техніки робить її лідером на ринку. Саме тому ціна виправдовує якість, актуальність лише підвищується, а нові технології захоплюють дедалі більше.

Купуй в Apple Room!

Оскільки Apple Room пропонує до вжитку лише найякісніші, перевірені товари, зовсім не дивно, що споживачі з усіх куточків України знають і поважають наш авторитет.

До того ж тепер мережа магазинів Apple Room є ще й у Харкові за адресою ТРЦ «Французький Бульвар», ТРЦ «Караван» та в Івано-Франківську - вул. Незалежності, 39/9.

У Львові шукайте нас за адресами :

  • ТРЦ Forum
  • проспект Шевченка,3
  • вул. Гавришкевича, 5
  • вул. Шевська, 1
  • вул. Городоцька, 3
  • вул. Дорошенка, 13
  • ТРЦ Victoria Gardens
  • СТРЦ Spartak

Також на нашому сайті можна замовити техніку та отримати її на точці видачі у Києві, Тернополі, Рівному, Ужгороді, Вінниці, Луцьку, Чернівцях та Хмельницькому.

Гарантуємо найшвидшу доставку та найякісніший сервіс!

Чекаємо тебе в Apple Room!