На PlayStation 5 тепер можна транслювати Apple Music під час ігор: ось як налаштувати

2022-02-04

Sony повідомила, що користувачі PS5, які мають підписку на Apple Music, тепер можуть отримати доступ до потокового сервісу під час ігор. Користувачі PS5 з підпискою на Apple Music можуть насолоджуватися понад 90 мільйонами пісень з Apple Music. Нова інтеграція надасть користувачам консолі більше можливостей для керування своїм списком відтворення фонової музики.

“Користувачі PS5 можуть або запустити програму Apple Music перед тим, як зайти в гру, або під час гри, натиснувши кнопку PS на бездротовому контролері DualSense, щоб отримати доступ до Центру керування та вибрати картку музичних функцій”, — сказала Sony, пояснюючи, як отримати доступ до Apple.

Sony повідомила, що надає користувачам PS5 «безперешкодну інтеграцію» з Apple Music, оскільки буде можливість відтворення навіть музичних відео у фоновому режимі. Apple Music має величезну бібліотеку музичних відео 4K. Вибравши картку музичних функцій на їхньому На консолях PS5 користувачі також можуть знайти рекомендації щодо списків відтворення, які відповідають грі, у яку вони грають.

Як налаштувати Apple Music на PS5?

Крок 1. Виберіть Усі програми з домашнього медіа;

Крок 2. Виберіть Apple Music > Завантажити;

Крок 3. Запустіть програму Apple Music;

Крок 4. Тепер або зареєструйтеся, або увійдіть, а потім введіть свої дані;

Крок 5. Дотримуйтесь підказок, щоб зв’язати свої облікові записи;

Слід зазначити, що наразі доступ до Apple Music мають лише користувачі PlayStation 5 і PlayStation 5 Digital Edition.