Купівля Apple Watch бу: 7 причин чому варто купити

2022-08-12

Розумний годинник в останні роки став дуже популярним, і не секрет, чому. Це інтелектуальні технології на вашому зап'ясті. Ці неймовірні пристрої можуть відстежувати ваші кроки, спалені калорії та іншу статистику для оптимального здоров'я. Крім того, вони можуть тримати вас у зв'язку з вашими контактами без використання телефону. Тепер це дуже зручний пристрій!

Тим не менше, один з основних недоліків розумного годинника полягає в тому, що вони коштують дорого. На щастя, у нас є спосіб придбати розумний годинник, не витративши на їх купівлю величезну ціну. У Appleroom у нас є безліч бу продуктів "яблучного бренду". Всі наші продукти мають гарантовану якість і працюють так само добре, як нові продукти, і коштують не так дорого.

Але чому саме ви повинні купувати вживані Apple Watch?

Давайте розглянемо всього сім причин, чому цей пристрій такий особливий.

1. Покращення фізичного життя

Як згадувалося раніше, Apple Watch — чудовий спосіб покращити своє фізичне самопочуття. Існують щоденні кільця активності, які відповідають поставленим вами цілям. Коли ви замикаєте кільце, ви виконуєте щоденну мету.

Є й інші статистичні дані, які вимірюються на Apple Watch. Незалежно від того, в якому виді вправ ви берете участь, вони звертають увагу і показують вам усі цифри, які ви хочете бачити. Біг, танці, баскетбол, високоінтенсивне інтервальне тренування — як би ви не рухалися, ваш партнер за вправами прямо у вас на зап'ясті і все записує.

На вашому помічнику Apple Watch є безліч показників тренувань: активні калорії, спалені калорії та багато іншого.

2. Покращення сну

Apple Watch відстежують ваш сон, тому ви можете уважно стежити за тим, скільки годин ви спите. У поєднанні з вашим iPhone він також може допомогти вам скласти розклад сну та покращити режим сну.

3. Оптимальне здоров'я серця

Серцево-судинні захворювання часто можуть залишатися непоміченими. Якщо у когось трапиться серцевий напад, прискорене серцебиття або будь-яка інша раптова проблема із серцем, ваші Apple Watch будуть поруч, помітять і повідомлять вам, щоб ви могли отримати необхідну допомогу — та швидко.

4. Залишайтеся на зв'язку зі своїми контактами

Коли Apple Watch з'єднані з іншими продуктами Apple, особливо з iPhone, ваші контакти автоматично синхронізуються. Ви можете телефонувати, надсилати текстові повідомлення, відеодзвінки та повідомлення з зап'ястя.

Кожного разу, коли ви знаходитесь далеко від свого телефону, залишили ви його в машині або вирушили на пробіжку, ви все одно отримуєте повідомлення і дзвінки від людей, яких ви б отримали на свій телефон.

5. Синхронізовані програми

Поряд з вашими контактами ваш годинник може бути синхронізований з іншими функціями вашого телефону, такими як ваші програми для соціальних мереж, додаток для здоров'я і багато іншого. Ви можете слухати музику, транслювати Apple Music і навіть використовувати Apple Pay. Ви також можете поставити запитання Siri у будь-який час, коли вам потрібна відповідь на запитання або виконання завдання. Вона буде рада допомогти, коли і де б ви не потребували її.

6. Водостійкість

Ви захоплюєтеся плаванням? Або ви просто шукаєте годинник, який не бояться води? Тоді цей годинник для вас. Він може витримати 50 метрів глибини. Таким чином, ви можете насолоджуватися перевагами водних розваг, не переймаючись поломкою вашого улюбленого технологічного пристрою. Крім того, ви навіть можете відстежувати кола свого плавання та інші унікальні показники, які допоможуть вам досягти своїх цілей у плаванні.

7. Аварійні служби

У випадку, якщо коли-небудь вам знадобиться швидка і негайна допомога з боку екстрених служб, ваш годинник завжди поруч. Вам потрібно лише натиснути та утримувати бічну кнопку, і ви отримаєте екстрену допомогу. Або, якщо ви впали і отримали травму, ваш розумний годинник виявить це і миттєво покличуть на допомогу.

Годинник більше не просто повідомляє нам час і дату. Вони сильно еволюціонували, щоб зробити наше життя простішим і здоровішим у багатьох відношеннях. Проте їхні цінники не зовсім привабливі. На щастя, купівля бу Apple Watch дозволяє практично будь-якій людині скористатися перевагами цих неймовірних пристроїв, не збанкрутувавши. Не соромтеся відвідати нашу сторінку, щоб побачити безліч варіантів Apple Watch, а також інших продуктів Apple.