iPhone 14 Pro: нові кольори

2022-08-27

Кожен рік Apple змінює колірні рішення, доступні в лінійці iPhone, забираючи ті, які погано продавалися, і спокушаючи користувачів новими варіантами.

Непрофесійні моделі протягом багатьох років відрізнялися різноманітними яскравими кольорами, але навіть похмуріші професійні моделі отримують щорічний апгрейд. Минулого року лінійка новий 13 iPhone набула нових кольорів: насичений темно-зелений і гладкий світлий Sierra Blue, а темніший Pacific Blue був непомітно виключений з лінійки.

Ходять чутки, що в 2022 році iPhone 14 Pro отримає новий фіолетовий колір. І тепер це, здається, було підтверджено останніми слухами.

Стверджується, що вже є показані макети iPhone 14 Pro у п'яти варіантах колірної гами: сріблястий, золотий і чорний, а також дуже темно-фіолетовий і синій десь між Sierra та Pacific Blue. Схоже, зелений був виключений зі складу.

Фіолетовий, звичайно, є чимось на зразок повернення до лінійки iPhone. Він був доступний на iPhone 11 та iPhone 12, перш ніж минулого року його виключили з варіантів iPhone 13. Але він ніколи не був доступний на телефоні Pro, і цей досить королівський темно-фіолетовий колір сильно відрізняється від блідо-лавандового на iPhone 11 і м'якого бузкового на iPhone 12.

Чи це правда, ми дізнаємося дуже скоро. До заходу Apple 7 вересня залишилося менше двох тижнів.