iPhone 13 Pro отримає поліпшені надширококутні камери

2021-03-04

Відомий аналітик та інсайдер Мінг-Чі Куо поділився сьогодні даними про те, якими планують зробити основні камери у нових iPhone 13 Pro.

Пропонуємо розглянути докладніше. 

Куо запевняє, що надширококутний об'єктив нарешті отримає автофокус. Зараз такий сенсор в лінійці iPhone 12 володіє фіксованим фокусуванням. До слова, відсутність автофокусу є не особливо критичною проблемою, оскільки такий об'єктив часто використовують для зйомки пейзажів або далеких об'єктів. Впровадження автоматичного фокусування дозволить робити більш якісні знімки об’єктів, що знаходяться далі.

Також очікується, що надширококутна камера матиме оптичну стабілізацію (OIS). 

Це система датчиків та механізмів, призначених для визначення тремтіння камери і її усунення шляхом переміщення об'єктива на однакову величину і з тією ж швидкістю в протилежному напрямку. Суть такого нововведення в тому, що рухається сам сенсор, залишаючи камеру в нерухомому положенні. Це дозволяє отримувати більш чіткі знімки.

Нагадаємо, що зараз Мінг-Чі Куо активізувався в плані публікації різних інсайдів та інформації про лінійку iPhone 13. 

Наприклад, вчора він сказав, що лінійка Phone 13 буде мати менший чубчик, підтвердив дані про наявність дисплея з частотою оновлення 120 Гц і про встановлення більш ємної батареї.

Тож, із нетерпінням чекаємо новин та виходу такої бажаної серії iPhone 13.

Усі найвіжіші та найцікавіші новини на сайті Apple Room!