iFixit розібрали новий iPhone SE 2 і здивувалися камері

2020-04-28

Фахівці iFixit розібрали iPhone SE 2-го покоління і знайшли багато цікавих особливостей. iPhone SE 2 розбирається точно так само як iPhone 8. Під задньою кришкою встановлена бездротова зарядка.

Основний динамік і вібромоторчик Taptic Engine в iPhone SE і iPhone 8 однакові. Батареї по ємності теж ідентичні, але роз'єми для підключення до плати у них різні.

Модуль основної камери в iPhone SE не відрізняється від iPhone 8. Це підтверджує тест iFixit: камера iPhone 8 працює в iPhone SE, і навпаки. Ймовірно, всі нові фотофішки iPhone SE реалізовані за допомогою чіпу A13.

Дисплеї iPhone 8 і iPhone SE на перший погляд не відрізняються по товщині, хоча в SE немає 3D Touch. Розібравши екран, фахівці iFixit не знайшли додатковий шар з мікросхем, що використовується для роботи 3D Touch. Екран iPhone 8 можна встановити в iPhone SE, і він буде працювати, правда без 3D Touch.

iFixit залишилися задоволені новим iPhone SE. Багато деталей сумісні з iPhone 8, а отже ремонт буде коштувати дешевше. Смартфон легко розбирається, екран і батарея змінюються без особливих проблем.