Apple представила обмежену серію Apple Watch Series 6 Black Unity та watchOS 7.3

2021-01-28

Apple показала обмежену серію Apple Watch Series 6 Black Unity, випущену на честь Місяця чорної історії. Це щорічне свято, що відзначається в лютому. Воно присвячене боротьбі суспільства з рабством та расизмом.

Колекція Black Unity включає в себе Apple Watch Series 6, чорний спортивний ремінець Unity і циферблат Unity.

Годинник не відрізняються від звичайних Series 6, за винятком гравіювання на внутрішній стороні зі словами Black Unity.

Спортивний ремінець виконаний в кольорах Панафриканського прапора, а на його застібці написано «Правда. Сила. Солідарність ».

Ці ж кольори використовуються в циферблаті Unity, візерунок якого постійно змінюється в міру руху Apple Watch.

Слідом за iOS 14.4 компанія викотила оновлення для розумних годинників watchOS 7.3.

Він з'явиться в оновленні watchOS 7.3, який став доступним 26 січня для всіх користувачів Apple Watch. Останній випуск включає нову колекцію циферблатів Unity, ЕКГ, має функцію виправлення помилок, а також Time to Walk, яка офіційно дебютувала 26.01.2021

Apple оголосила, що watchOS 7.3 буде присвячене ініціативам Місяця чорної історії та новим Apple Watch Series 6 і спортивному ремінцю Black Unity. Це сталося після того, як збірка RC була випущена в кінці минулого тижня.

Поряд з новою колекцією циферблатів Unity, Apple випускає спеціальні Apple Watch Series 6 і Black Unity Sport Band. Вони ж будуть доступні з 1 лютого.

У цій прошивці розробники виправили помилки та підвищили стабільність, а також впровадили ряд нововведень.

Отож, що ж змінилось?

  • Новий циферблат Unity, натхненний квітами Панафриканського прапора, форми змінюються протягом дня в міру того, як ви рухаєтеся, створюючи унікальний для вас циферблат
  • ЕКГ і повідомлення про нерегулярний серцевий ритм тепер працюють в Японії, Майотте (регіон Франції), на Філіппінах і в Таїланді
  • Виправлена проблема, через яку Пункт управління і Центр повідомлень можуть не працювати, коли Zoom включений
  • З'явилася функція Time to Walk для передплатників Fitness +

Розмір прошивки становить близько 300 МБ. Завантажити watchOS 7.3 можна вже зараз в додатку Watch -> Основні -> Оновлення.

Перевірити додаток Watch можна на своєму iPhone> Загальні> Оновлення програмного забезпечення. Так ви дізнаєтеся, коли буде готовий випуск для вас (зазвичай близько 10:00 за тихоокеанським часом / 13:00 за східним часом).