Засновник Apple відвідає Україну - ЗМІ

2018-04-30

Засновник Apple відвідає Україну - ЗМІ

В цьому році у вересні Україну відвідає співзасновник Apple і перший бізнес-партнер Стіва Джобса — Стів Возняк. Про це повідомляє Ain.ua. Як наголошується, 30 вересня він виступить у “Палаці спорту”, на форумі Olerom Forum 1. 

Вперше чутки про візит Возняка в Україну з’явилися, коли про це написав підприємець, СЕО Cargofy Стах Возняк, який зустрічався зі Стівом під час свого недавнього перебування в Сан-Франциско у квітні (вони не родичі, а однофамільці – ред.). Тоді Стів в листуванні повідомив, що, можливо, відвідає Україну. На той момент йшли переговори між Возняком і організаторами Forum 1, і на сьогодні факт приїзду Возняка в Україну підтвердився. 

“Я б із задоволенням зустрівся з багатьма українцями. Я відчуваю спорідненість з Україною через своє ім’я. Звичайно, буду відкритий і до інших запрошень, якщо вони будуть стосуватися тих самих дат”, — написав співзасновник Apple. 

Поки що подробиць про програму приїзду Возняка в Україну, крім дати і організаторів, відомо небагато. “В основному спікери приїжджають в Україну з дводенним візитом, і програма перебування кожного з них планується відповідно до підписаних домовленостей”, — повідомляють організатори форуму.