Сьогодні Apple представить нові продукти

2018-04-30

Сьогодні у виставковому комплексі «Білл Грехем Цівік Аудіторіум» у Сан-Франциско в рамках конференції WWDC 2016 компанія Apple представить свої нові продукти. Презентація розпочнеться о 19:00 за киівським часом. Apple room буде оперативно доповнювати новинну стрічку і детально розповість про всі новинки компанії з Купертіно.

Apple проведе онлайн-трансляцію конференції. Про це компанія повідомила минулого тижня, пообіцявши зробити кілька «цікавих анонсів». Спостерігати за заходом можна буде в режимі реального часу.

У 2016 році WWDC пройде з 13 по 17 червня. У день відкриття Apple майже напевно покаже нові операційні системи iOS 10 для мобільних пристроїв і OS X 10.12 для комп’ютерів Mac. За чутками, на презентації можуть бути представлені також нові ноутбуки MacBook Pro зі сканером Touch ID, OLED-панеллю і портами USB-C, а також оновлена лінійка MacBook Air. Дизайн останніх кардинально не зміниться, зате вони отримають більш спритні процесори, екрани із збільшеним дозволом і підтримку технології Force Touch.

В рамках конференції відбудеться понад 100 технічних сесій, в ході яких інженери Apple торкнуться теми розробки, впровадження та інтеграції актуальних технологій. Кращі додатки для iPhone, iPad і Mac будуть номіновані на премію Apple Design Awards.

WWDC проводиться щорічно з 1983 року. На заході фахівці Apple проводять практичні заняття та семінари для розробників. Також конференція традиційно служить майданчиком для представлення нових продуктів, програм і технологій компанії. Торішній івент Apple був цілком і повністю присвячений операційним систем iOS 9, OS X El Capitan. Також компанія представила нову версію мови програмування Swift.