Apple HomePod вийде не раніше лютого 2018 року

2018-04-30

Apple HomePod вийде не раніше лютого 2018 року

   На початку січня 2018 року технічні аналітики дослідницької компанії GBH Insights випустили звіт, згідно з яким, «розумна» колонка Apple HomePod вийде не раніше, ніж через 4-6 тижнів.

   Смарт-колонку HomePod можна назвати одним з найбільш очікуваних гаджетів Apple. Спочатку планувалося, що пристрій надійде в продаж в грудні 2017 року. Потім запуск перенесли на початок 2018 го. За словами представників корпорації, Apple було потрібно більше часу, що випустити дійсно якісний продукт.

   Через перенесення старту продажів HomePod, компанії Google і Amazon непогано заробили, продавши велику кількість «розумних» колонок Echo і Home під час різдвяних розпродажів.

   Згідно з розрахунками аналітиків, вихід смарт-динаміка HomePod на початку лютого 2018 року було б найбільш вигідний для Apple. За 4-6 тижнів конкуренти не встигнуть представити новий готовий до початку продажів продукт, і HomePod може зайняти серйозну нішу на ринку за рахунок вдалого співвідношення ціни і кількості функцій.

   Проте, корпорації важливо не упустити момент. На виставці споживчої електроніки CES, яка пройде з 9 до 12 січня в Лас-Вегасі, може бути представлена маса цікавих моделей «розумних» колонок, що викличе скорочення числа потенційних покупців HomePod.