3 причини купити настільний Mac замість MacBook

2022-05-31

Модний новий MacBook може бути привабливим портативним варіантом, але настільний Mac також має переваги. Як ви вирішити, який тип Mac вам підходить? З такою великою кількістю варіантів на вибір, а також різними типами комп’ютерів Mac, знайти той, який відповідає вашим налаштуванням і забезпечить усе необхідне, може бути складно.

Якщо ви збираєтеся придбати новий Mac, то перехід на настільний Mac може мати певні переваги перед портативними варіантами MacBook від Apple. Ось три причини вибрати настільний Mac замість MacBook.

1. Порти та можливість розширення

Однією з найбільших переваг покупки настільного Mac перед MacBook є те, що настільні комп’ютери Mac, як правило, мають більше можливостей для розширення.

Хоча нові MacBook Pro мають більше портів — три порти Thunderbolt 4 (USB-C), HDMI та слот для карт SDXC — це все ще далеко від того, що ви отримуєте з Mac mini (два Порти USB-A) і Mac Studio (до шести портів Thunderbolt 4 і двох портів USB-A). Навіть 24-дюймовий iMac має два порти Thunderbolt 4 (USB-C) і два порти USB 3.

Додатковий порт може здатися небагато, але він дозволяє підключати ще більше зовнішніх пристроїв — жорсткі диски, клавіатуру та інші речі, які можуть знадобитися для щоденної роботи. MacBook Air має лише два порти Thunderbolt/USB 4, обидва з одного боку.

2. Підключіть свій власний дисплей

Ще однією великою перевагою для настільних комп’ютерів Mac є універсальність, яку вони пропонують з дисплеями. Так, це правда, що ви можете підключити дисплей до MacBook Але якщо ви збираєтеся перебувати за столом більшу частину робочого часу або бажаєте гнучкості налаштування кількох дисплеїв, настільний Mac стане розумним вибором.

Тож, якщо потрібна найкраща ціна для налаштування кількох дисплеїв, вибирай настільний Mac і шукай хороший зовнішній дисплей.

3. Найбільша швидкість в чудовому дизайні

Однією з основних причин, чому ви можете вибрати настільний Mac замість MacBook, є процесор Apple M1 Ultra. Це найшвидший і найпотужніший чіп, розроблений Apple на сьогоднішній день, і він доступний лише в Mac Studio.

Apple розробила Mac так, щоб він добре виглядав в будь-якому місці у вашому домі. Комп’ютери Mac недешеві, але за допомогою правильного поєднання настільного комп’ютера та дисплея ви можете отримати багато комп’ютерів без необхідності витрачати свій бюджет на покупку дорогого MacBook Pro.

Тож настільний настільний Mac чи MacBook, що обереш ти?