Серіали від Apple: приречені на успіх чи на сміх?

2021-03-03

Гаджети і смартфони, навіть Apple Car і Apple Ring вже не надихають. Apple підкорює великі екрани! Компанія вирішила запустити свій власний серіал, який вийде на Apple TV +.

Прем'єра серіалу «See» (Бачити) відбулася 22 жовтня в шикарному Regency Village Theatre в Каліфорнії. Над сценарієм працювали режисери Стівен Найт (відомий своїми роботами «Ефект колібрі» і серіалом «Гострі козирки») і Френсіс Лоуренс (режисер фільмів «Голодні ігри»). Сюжет серіалу розгортається в майбутньому, де люди втратили можливість бачити через вірус.

Головний герой перших серій - Джейсон Момоа знімається в ролі Баби Восса - батька близнюків, які першими народилися зрячими. Акторський склад включає в себе багато відомих зірок, таких як Алфре Вудард (Знімалася в «Першому меснику: Протистояння»), Гера Хілмар ( «Хроніки хижих міст»), Крістіан Камарго ( «Сутінки»), а також було залучено безліч людей, які в реальному житті втратили можливість бачити.

Буквально вчора Apple анонсувала фантастичний серіал Roar, в якому будуть показані незвичайні історії з акцентом на фемінізм.

Сценарій Roar заснований на книзі Сесілії Ахерн «Жінка з крилами». У ній міститься 30 різних історій про жінок, що потрапляють в абсурдні ситуації, що змінюють їх життя і змушують змінитися їх самих.

«У одній із героїнь знаходять рідкісний генетичний розлад, який робить хромосоми прозорими і перетворює її в невидимку. Інша проводить двадцять років на полиці, яку чоловік зробив спеціально для неї, щоб всі гості дивилися і захоплювалися.»

- З опису книги

Виконавчим продюсером Roar стане Ніколь Кідман, вона ж зіграє головну роль. Крім неї, в серіалі з'являться Синтія Еріво, Меррітт Вевер і Елісон Брі.

Серіал поки знаходиться в розробці. Apple готує вісім півгодинних серій. Дата прем'єри поки невідома, проте чекаємо вже із нетерпінням, адже всі продукти, випущені компанією так чи інакше приречені на успіх.