+1 Apple Room у Харкові: приходь на свято!

2021-05-20

Вриваємося у цей день із чудовою новиною!

Уже завтра - 21. 05 відчиниться новий крутезний Apple Room у Харкові.

Разом із відкриттям ТРЦ NIKOLSKY, що знаходиться за адресою Пушкінська, 2-а, що територіально розташований у самісінькому центрі Харкова, від завтра почне функціонувати і найбільш вишуканий магазин техніки Apple!

Абсолютно не секрет, що кожен Apple Room виконаний у особливому дизайнерському стилі – у дусі найкращих традицій, так би мовити. Тому ви з легкістю впізнаєте цей інтер’єр. Він не натякає, він говорить прямо – тут можна придбати найякіснішу техніку від Apple.

Apple Room – твій надійний Apple-партнер в Україні

Уже 9 років ми щодня доводимо свою першість на ринку техніки Apple, пропонуючи найоптимальніші ціни на якісну та перевірену техніку: не лише нову, а й вживану. Новинки з'являються у продажу просто миттєво, акції та найкращі пропозиції щодня змінюються, тому обрати найкращий варіант ви зможете завжди. Також ми пропонуємо найвидшу доставку техніки та аксесуарів у будь-який регіон України. Та навіть, якщо ціни просто зараз вам не дуже підходять – пропонуємо кредит під 0%!

Купуй сьогодні, плати – пізніше! 

Головне, аби кожен клієнт знайшов своє і був максимально задоволений. Це ми вміємо найкраще, адже хороший сервіс – наше все.

ТРЦ NIKOLSKY запрошує на круте свято

Із нагоди відкриття на гостей чекає крута програма від ТРЦ та кайфові пропозиції від Apple Room!

Драйвові сети від Dj-їв, акробатичне шоу, конкурси, ігри, світлове шоу та виступ Prime Orchestra, дитяча анімація – не плануйте на завтра нічого, адже таке неможливо пропустити. 

Буде мега круто! До завтра ;)