Як перезавантажити айфон: покрокова інструкція

2023-03-08

Іноді в роботі телефону виникають деякі проблеми з низькою продуктивністю або зависанням. Це означає, що настав час примусово перезавантажити айфон. Це легко зробити. Швидкий примусовий перезапуск допоможе усунути безліч проблем Phone, таких як низька продуктивність, проблеми, збої підключення та багато інших.

Але чи безпечно перезавантажувати iPhone? Примусовий перезапуск iPhone не є небезпечним і іноді може вирішити проблеми. За заявами Apple, не проблема перезавантажити айфон, якщо щось не працює. Це швидка процедура. Все, що потрібно знати в першу чергу, це модель вашого iPhone.

Як перезапустити айфон?

Ось покрокові дії, щоб перезавантажити iPhone:

  1. Натисніть та відпустіть кнопку збільшення гучності, щоб перезавантажити iPhone;
  2. Потім натисніть і утримуйте кнопку зменшення гучності; 
  3. Утримуйте одночасно і кнопку живлення;
  4. В верхній частині екрана з'явиться повзунок після вібросигналу. Щоб вимкнути телефон, потрібно перемістити перемикач зліва направо; 
  5. Коли ви побачите логотип Apple, просто відпустіть кнопку. Все, що вам потрібно зробити зараз, це дочекатися, поки телефон знову увімкнеться.

Якщо iPhone не перезавантажується після виконання всіх цих процедур, спробуйте зарядити його один раз. Проте, якщо ваш iPhone не працює належним чином після перезавантаження, рекомендуємо звернутися до сервісу Appleroom.