Apple підтвердила проведення конференції WWDC 2014 в понеділок 2 червня о 20:00 за київським часом

2018-04-30

Apple підтвердила проведення конференції WWDC 2014 в понеділок 2 червня о 20:00 за київським часом

Сьогодні Apple офіційно підтвердила , що презентація нових продуктів в рамках щорічної конференції розробників WWDC пройде 2 червня 2014 у виставковому комплексі « Москоун Вест» , Сан- Франциско. Інформація про це з'явилася в офіційному додатку WWDC для iOS . Захід розпочнеться о 20:00 за київським часом.

Worldwide Developers Conference , зазвичай скорочено WWDC - всесвітня конференція розробників на платформі Apple , яка щорічно проводитиья в США . Історично вона завжди ставала місцем для презентації нового програмного забезпечення та захід цього року не буде винятком.

Офіційний мобільний додаток WWDC 2014 для iPhone і iPad дозволяє побачити розклад занять , забронювати місця , поділитися своєю думкою про лекції і виступаючих , дізнатися останні новини , переглянути фотографії з місця подій , додати квитки в Passbook та інше.

Головними темами WWDC'14 стануть мобільна платформа iOS 8 і нова редакція операційної системи OS X 10.10 . Зокрема , на заході обговорюватимуться питання, пов'язані з майбутнім цих платформ. За інформацією обізнаних джерел , на конференції також відбудеться анонс апаратних новинок компанії.

Минулорічний івент Apple був цілком і повністю присвячений операційним системам iOS 7 , OS X Mavericks , оновленню ноутбуків MacBook Air і десктопів Mac Pro . Цього року на WWDC , крім презентації платформи iOS 8 , очікується дебют нової операційної системи для комп'ютерів Mac - OS X 10.10 Syrah , а також анонс 12 - дюймової моделі MacBook Air з дисплеєм Retina . Не виключається також показ « розумних» годин iWatch і телеприставки Apple TV четвертого покоління.