WOW! Це ж новий Apple Room!

2021-05-04

Привіт друзі!

Вриваємося у цей останній, але дуже крутий місяць весни із чудовою новиною!

Мережа Apple Room поповнилась новим крутезним магазином за адресою вул. Галицька, 1!

Кажуть, «центріше» не буває і це саме той випадок. Сюди, насправді, ведуть усі дороги. Кожному львів’янину відома локація…та що там казати, навіть кожен турист із легкістю її знайде.

У світлі останніх новин

Мережа Apple Room працює та розвивається на ринку продукції Apple уже цілих 9 років! До речі, зовсім нещодавно – наприкінці березня, ми святкували День народження. А перед тим – відкриття 2-х потужних магазинів у Івано-Франківську та Харкові. Отож, як можна помітити, прагнемо розвиватися та поширювати якісну техніку у межах всієї України.

Що таке Apple Room?

Ми – не черговий магазинчик, що продає техніку «на куті». Ми мережа, що роками доводить авторитет, пропонуючи найбільший асортимент товарів.

Новинки, що випускає Apple, практично одразу з’являються у нашому арсеналі, вживані моделі проходять детальну діагностику та тестування, перш ніж потраплять на полиці чи до ваших рук, та і це ще далеко не все!

Гарантія користування та якості до 2-х років, онлайн-підтримка, миттєве кредитування, найвигідніші ціни та доставка у будь-який куточок України у найшвидший термін – робимо усе, аби кожен клієнт був максимально задоволеним та із радістю повертався до нас знову і знову.

На новосілля в Apple Room

Завітай до нас у гості - потішимо крутим інтер’єром та максимально спокусливими пропозиціями до відкриття!

Чекаємо на тебе завжди…тепер у самісінькому центрі Львова!