Вийшли перші бета-версії iOS 12.1.2 і macOS 10.14.3

2018-12-11

Менше ніж через тиждень після релізу iOS 12.1.1 і macOS 10.14.2 Apple випустила перші бета-версії iOS 12.1.2 і macOS 10.14.3. Це вже четверті поновлення актуальних  ОС компанії, представлені в цьому році. Обидва апдейти вже доступні для завантаження власникам всіх сумісних пристроїв, які є зареєстрованими розробниками, як по повітрю, так з відповідного розділу на сайті Apple.

Традиційно, Apple не розкриває список всіх нововведень, які містяться в бета-версіях фірмових операційних систем. Замість цього розробники компанії вважають за краще обмежуватися абстрактними формулюваннями, що вказують на підвищення стабільності роботи сумісних пристроїв, а також виправлення всіляких помилок і вразливостей, що порушують захист iOS і macOS.

Що нового в iOS 12.1.2 і macOS 10.14.3

Що стосується функціональних нововведень iOS 12.1.2 і macOS 10.14.3, то, швидше за все, їх або не буде зовсім, або вони виявляться настільки незначними, що ними цілком можна буде знехтувати. У всякому разі, компанія вже реалізувала майже всі програмні нововведення для фірмових пристроїв, реліз яких повинен був відбутися до кінця поточного року.

Одним з найважливіших нововведень за останні кілька місяців, реалізованих Apple в своїх пристроях, стала підтримка функції зняття ЕКГ на Apple Watch Series 4. У Купертіно, як і обіцяли, встигли до кінця грудня, випустити нововведення, яке, треба сказати, вже почало рятувати життя. Як зазначив один з власників Apple Watch Series 4, що випробував функцію на собі, вона дійсно змогла діагностувати у нього миготливу аритмію і вберегла від можливих наслідків цієї недуги.