Відеоблогеру Заку Нільсену не вдалося зламати новий iPad mini

2019-04-08

В руки Зака Нільсена, ведучого Youtube-каналу JerryRigEverything, потрапив новий iPad mini. Техноблогер провів над ним  свої знамениті тести на міцність.


Царапини на екрані почали з'являтись тільки тоді, коли він провів по ньому викруткою з пристойним натисканням, проте сильно пошкодити скло в Зака не вийшло. Захисне скло витримало й спроби поцарапати його канцелярським ножем. Копка Home з вбудованим Touch ID також з честю справилась зі знущаням ножем, не отримавши видимих пошкоджень. Чудово, що Touch ID продовжує справно працювати.

Корпус новинки виявився менш стійким до подряпин. Краї Нільсен подряпав ножем з перших спроби. Крім того, імдля цього йому довелось докласти значних зусиль. Кнопки регулювання гучності піддалися легше. Фарбу вони втратили досить швидко, але теж продовжують працювати.

Захисне скло основної камери також відбулося лише  парою малопомітних подряпин. Після цього блогер перевірив, як на екран діє відкритий вогонь. Дисплей ніяк не реагував на полум'я запальнички протягом 16 секунд, потім потемнів в місці нагріву, але вже через кілька секунд повністю відновився.

Останнім тестом стала спроба зламати пристрій навпіл, але навіть після того, як Нільсен сильно погнув iPad mini 5, гаджет продовжив справно працювати. Ситуація не змінюється і після того, як блогер вирішив повернути гаджет до його первісного вигляду і вигнув iPad назад.

Нільсен похвалив новий iPad mini, зазначивши, що він став набагато міцнішим ніж iPad Pro. Крім того, планшет став єдиним в історії девайсом, який продовжує справно працювати після того, як він постраждає.