Весняна презентація від Apple! Зустрінемось 20-го квітня!

2021-04-14

Ще до того, як Apple анонсувала весняну презентацію нових пристроїв, ми вже знали її дату! Яким чином? Про це чудесним чином могла повідомити Siri!

Якщо запитати голосового помічника, коли буде наступний захід, то вона відповість - "20 квітня в Apple Park, Купертіно". Правда, повідомляє про це тільки англомовна версія голосового помічника. Російськомовна мовчить.

Очікується, що компанія покаже кілька нових пристроїв. В тому числі, iPad Pro п'ятого покоління з новим дисплеєм і просунутими камерами, AirPods 3 в новому дизайні, а також мітку AirTag для пошуку пристроїв. 

А вже вчора – 13.04 Apple анонсувала на весь світ: нова презентація відбудеться 20-го квітня.

Це буде віртуальний захід, в ході якого покажуть нові пристрої. Чекаємо iPad Pro, AirPods 3 і мітку AirTag.

Івент відбудеться в Apple Park в 20:00 за київським часом. Ми традиційно будемо висвітлювати всі події та миттєво розповімо про новинки!

На честь події Apple додала в Twitter особливий хештег перед презентацією.

Якщо написати #AppleEvent, то поруч з'явиться логотип Apple в стилі запрошення на захід.

Хештег буде активний до 7 червня. У цей день почнеться конференція WWDC +2021 - Worldwide Developers Conference — щорічна конференція розробників для платформи Macintosh. Вона проводиться компанією Apple Computer в Сан Франциско, Каліфорнія.

«#AppleEvent hashflag now live on Twitter following official announcement - 9to5Mac

Following the announcement of Apple? S April 20 event, the company has added a new hashflag to Twitter. When you tweet the hashtag #AppleEvent, Twitter will display a mini version of the rainbow curly Apple logo depicted in the event? S invitation. This isn? T Apple? S first hashflag on Twitter? last year Apple used multiple different hashflags»

Отож, готуємося до чергової приголомшливої презентації і чекаємо новин!