Телепровайдер у налаштуваннях iOS. Що це?

2021-07-16

iOS відомий крутими ємними оновленнями. Але іноді в інтерфейсі з'являються інші елементи, про які Apple замовчує. В результаті виявляється, що питань дуже багато, а відповідей занадто мало. З оновленням iOS 14.5 в налаштування iPhone потрапив новий пункт «телепровайдери», який мало хто помітив. Ми вирішили розібратися з цим і дізнатися, як користуватися цими функціями. Що з цим робити? Чому про нього немає інформації? Розкладімо все по поличках.

Телепровайдер в настройках iOS

Ця технологія єдиного входу до розважальних програм Amazon або HBO. З її допомогою можна увійти в усі додатки для платного телебачення, не вводячи своїх даних облікового запису. Ця функція дозволяє дивитися весь контент вашого оператора без зайвих проблем. Свої дані в цьому пункті можна редагувати. Завдяки цій функції ваш Apple TV буде використовувати інформацію в сторонніх додатках, у яких є дозвіл на підключення до Apple TV.

З пункту в меню iOS можна видаляти дані, підключаючи програми окремо. Загалом, Apple постаралися, знову об'єднати всі налаштування під своє крило.

Телепровайдери в Apple TV

У додатку Apple TV можна дивитися різний контент, оформивши підписку на який-небудь канал, наприклад, Paramount +, HBO або Showtime.

Налаштувати цю функцію дуже просто, достатньо лише вибрати країну, потім знайти потрібного провайдера. Якщо ви вже користуєтеся подібними послугами, то вам буде не складно це зробити.

У західних країнах не всі оператори підтримують нововведення Apple

Ця послуга доступна в основних країнах Євросоюзу, США та деяких країнах Азії.

Apple потихеньку рухається в напрямку інтеграції. Нещодавно в додаток для iPhone і в приставку Apple TV додали цю функцію. Хоча не всі вони доступні і переглядати їх можна тільки у сторонніх застосунках, так як Apple TV, по суті, є лише агрегатором контенту.

Apple TV досі повноцінно не запустився у деяких країнах колишнього СНГ через розбіжності з законодавством.

Такі ТВ-приставки приходять на зміну звичайному телебаченню

Приставка Apple TV - дуже зручна річ. Її безперечно варто придбати, якщо вам набридло ефірне ТБ і є необхідність в перегляді цікавого контенту на великому екрані. Apple активно створює і накопичує крутий контент. У будь-якому випадку, ми готові ствердити, що придбання приставки буде хорошим рішенням і виправдає ваші очікування.