Що краще для Вас - Apple iPhone 7 чи iPhone 7 Plus?

2018-04-30


Результат прямого порівняння новинок від Apple очевидний: iPhone 7 Plus буде функціонально краще. Деякі можливості представлені виключно в моделі більшого розміру. У минулому до таких функцій належали переважно програмні. У таблиці нижче ви знайдете всі відомі на даний момент технічні характеристики. 

Безперечно, при прямому порівнянні зі своїм «молодшим братом», iPhone 7 Plus має певні переваги - насамперед, це стосується камери. Хоч маленький iPhone 7 і поставляється з повністю переробленою 12-мегапіксельною камерою, оснащеною оптичним стабілізатором зображення, і спалахом «True Tone» з чотирма світлодіодами, похвалитися він може наявністю лише одного об'єктива. 

Ще одна відмінність між iPhone 7 і iPhone 7 Plus: акумулятор. Як завжди, компанія Apple не вказує точні дані про ємності батареї, замість цього вона постачає нас інформацією про порівняльних характеристиках. Отже, новий iPhone 7, за даними виробника, повинен працювати на дві години довше, ніж його попередник. 

Ну і, звісно, ціна. Незалежно від того, яку модель ви оберете (32 Гбайт, 128 Гбайт або 256 Гбайт), за версію з приставкою «Plus» в назві вам доведеться заплатити дорожче.