Огляд iPad Air 2022

2022-04-21

iPad Air від Apple 2022 року є втіленням мобільного планшета з майже ідеальним балансом функцій і продуктивності. Чіп M1 компанії є вражаюче потужним, а підтримка другого покоління Apple Pencil робить новий Air кращим творчим інструментом, ніж його попередник. Тож якщо ви шукаєте універсальний планшет з першокласними аксесуарами, iPad Air 2022 року — найкращий вибір у лінійці планшетів Apple.

iPad Air 2022 року керується надпотужним чіпом бренду M1 для надзвичайно плавної реакції, має елегантний дизайн на весь екран, 12-мегапіксельну ультраширококутну фронтальну камеру з центральною сценою та сумісний з олівцем Apple Pencil 2-го покоління (продається окремо). Він важить лише близько 460 г, тому ідеально підходить для того, щоб взяти з собою. І все, що ви дивитеся, читаєте або граєте, виглядає фантастично на дисплеї Liquid Retina.

Потужність М1

Тепер в iPad Air процесор Apple M1 забезпечує до 60% швидшу продуктивність, ніж попередня модель, озброюючи вас потенціалом креативної та ігрової потужності. Ви можете швидко переміщатися між кількома додатками та насолоджуватися зануренням у інтенсивні ігри. А 16-ядерний Neural Engine прискорює машинне навчання для більшої потужності.

Надширококутна камера з центральною сценою

Надширока передня камера iPad Air на 12 МП має центральну сцену. Вона автоматично переміщується, щоб тримати вас у кадрі, коли ви рухаєтеся. А коли інші люди приєднуються або залишають дзвінок, область перегляду автоматично розширюється або збільшується. У той же час задня широка камера також має 12 МП, а чіп M1 підтримує Smart HDR 3 для високоякісних зображень.

Secure Touch ID

Touch ID вбудований у верхню кнопку для швидкої, легкої та безпечної аутентифікації. Тож ви можете використовувати відбиток пальця, щоб розблокувати iPad або швидко й безпечно здійснити платіж. Ваша інформація про відбитки пальців залишається на вашому iPad – вона не передана нікому, навіть Apple, що допомагає гарантувати, що ваша особиста інформація залишається конфіденційною.

Підтримка Apple Pencil

iPad Air сумісний з Apple Pencil другого покоління (продається окремо). Він кріпиться магнітом і заряджається бездротовим способом, тому він завжди з вами, коли вам це потрібно. До того ж, iPad Air забезпечить вам до 10 годин серфінгу в Інтернеті по Wi-Fi або перегляду відео без підзарядки.

Готові купити новий iPad Air від Apple 2022 в Appleroom?