Нові AirPods і довгоочікувана AirPower з'являться на початку 2019 року

2018-12-02

Аналітик Мінг Чи-Куо анонсував вихід обнолвенних AirPods і бездротової станції для зарядки AirPower. Реліз пристроїв запланований на перший квартал 2019 року.

AirPods отримають масштабне оновлення найближчим часом. Як зазначає експерт Мінг Чи-Куо, нове покоління навушників стане повністю бездротовим, так як їх зарядка буде здійснюватися через AirPower. Зміни торкнуться не тільки дизайну (він лише злегка буде вдосконаленим), але і чохла. Він буде виготовлений з нових матеріалів, які будуть підтримувати велику температуру нагрівання. Девайс буде представлений на початку 2019 року, але його вихід на ринок може бути відкладений до 2020 року. Ймовірно, через нові компоненти зміниться і ціна: Куо вважає, що вартість AirPods разом з чохлом може збільшитися на 60 відсотків.

Крім того, аналітик назвав AirPods найпопулярнішим аксесуаром Apple: кількість проданих навушників до 2020 року має скласти, за прогнозами Куо, близько 100 мільйонів.

Що стосується AirPower, то її реліз з великою часткою ймовірності має відбутися також в перших місяцях 2019 року. Пристрій було анонсовано ще в 2017 році, проте через проблеми, пов'язані зі збоями в роботі гаджета і зайвим нагріванням, його випуск був відкладений.