Кращий в світі: Xiaomi Mi Band 4 зробив щасливими всіх користувачів

2019-06-11

Офіційна презентація фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 4 відбудеться лише через 5 днів.Нагадаємо, що за чутками Xiaomi Mi Band 4 оснастять кольоровим сенсорним екраном з діагоналлю 0,78-дюйма і дозволом 240 × 120 точок. Ємність акумулятора збільшиться з 110 мАг до 135 мАг, але з урахуванням більш «ненажерливого» дисплей час автономної роботи в кращому випадку залишиться таким же, як у Mi Band 3. Браслет отримає більш економічний Bluetooth 5.0 замість поточного Bluetooth 4.2.

Модель буде пропонуватися у версіях з NFC і без нього, причому скористатися модулем можна буде тільки в Китаї, так що особливого сенсу купувати його у нас немає. Виробник також обіцяє, що Xiaomi Mi Band 4 буде більш точно відслідковувати активність користувача.

Новинка в особі Xiaomi Mi Band 4 виявиться не тільки вкрай функціональною, але ще і дуже красивою. Так, за захист екрану відповідає не пластикова пластина, а справжнісіньке загартоване скло, яке робить пристрій вкрай привабливим для очей, а нанесене на нього олеофобним покриття забезпечує захист від відбитків пальців.