iPhone та iPad отримали ще одну перевагу над Android

2018-04-30

iPhone та iPad отримали ще одну перевагу над Android

Платформа додаткової реальності ARKit стане справжнім проривом як для Apple, так і для всього світу високих технологій. Такої думки притримується аналітик UBS Стівен Милунович. Розробники вже випустили відеоролики, демонструючи неймовірні можливості унікальної AR-технології в iOS-пристроях.

На цьому тижні IKEA розповіла, що працює спільно з Apple над додатком для iPhone та iPad на основі додаткової реальності. З його допомогою користувачі зможуть легко подивитися, як нова мебель буде виглядати в інтер'єрі їх квартир. 

На презентації WWDC 2017 старший віце-президент з розробки програмного забезпечення в Apple Крейг Федериги заявив, що ARKit стане найбільшою платформою додаткової реальності завдяки великій аудиторії користувачів iPhone та iPad. Тім Кук також з ентузіазмом говорив про використання технології останні кілька місяців. 

Найбільш привабливий аспект ARKit полягає в тому, що її потенціал обмежений лише уявленнями розробників. За словами Милуновича, вихід Apple на ринок додаткової реальності може призвести до зростання акцій компанії до рекордних висот.