У Мережу потрапили фото круглих спалахів True Tone для 4,7- і 5,5-дюймового iPhone 6

2018-04-30

У Мережу потрапили фото круглих спалахів True Tone для 4,7- і 5,5-дюймового iPhone 6

В асортименті онлайн-магазину ElekWorld, що спеціалізується на продажу комплектуючих для смартфонів і планшетів, з'явився компонент підготовлюваного до випуску смартфона iPhone нового покоління. Зокрема, на фотографіях можна бачити фотоспалах True Tone для камери iPhone 6.

На всіх «шпигунських» знімках, на яких позує флагманський апарат Apple, смартфон має круглу LED-спалах. У цьому зв'язку користувачі піднімають питання про правдоподібність фотографій пристрою, оскільки iPhone 5s використовує спалах True Tone витягнутої форми і Apple нібито не стала б відмовлятися від перспективної технології в новому флагмані. Як виявилося, в Купертіно і не думали відмовлятися від подвійної спалаху, але спеціально для iPhone 6 розробили спеціальний круглий модуль, який містить одразу два світлодіода.

Apple позиціонує спалах True Tone як одне з унікальних властивостей iPhone 5s: «Завдяки нового спалаху True Tone камера iSight розпорядженні можливості, яких немає ні в однієї камери смартфона. Спалах складається з двох світлодіодів: білого і бурштинового. Але вони не просто одночасно загоряються. Коли ви фотографуєте зі спалахом, камера iSight використовує програмні алгоритми, щоб оцінити колірну температуру місця с'?мкі. Це дозволяє iPhone 5s визначити підходящу інтенсивність спалаху і вибрати ідеальне поєднання білого і бурштинового світла з порядку 1000 варіантів. Знімок виходить природним і реалістичним. Не надто холодні, але й не занадто т?плие кольору. Яскраві ділянки виглядають краще, а колір шкіри природніше ».

ElekWorld виставила на продаж два модуля True Tone - для iPhone 6 c 4,7-дюймовим дисплеєм і для 5,5-дюймового «Планшетофони» Apple. Видання опублікувало також фотографії поліпшених адаптерів живлення для нових Apple-смартфонів.

За неофіційними даними, iPhone 6 отримають по 2 ГБ гігабайти оперативної пам'яті, 8-мегапіксельні камери, а також 16, 32, 64 і 128 ГБ пам'яті для постійного зберігання даних. До складу смартфонів будуть включені датчики атмосферного тиску, температури і вологості. Крім того, за даними обізнаних джерел, дисплей iPhone 6 буде захищений сапфіровим склом, яке практично неможливо розбити і подряпати.

Анонс iPhone 6 очікується 9 вересня, а в продаж апарати надійдуть 19 вересня.