Чому графічні дизайнери вважають за краще використовувати Apple продукцію?

2022-01-17


Apple є найпопулярнішим комп’ютерним брендом серед графічних дизайнерів, і це не дивно, оскільки вони мають одні з найкращих розроблених і зручних комп’ютерів для дизайнерів, і якщо Ви хочете купити комп’ютер Apple, але досі вагаєтесь, тоді ця публікація допоможе знайти відповіді на всі ваші запитання.

Не секрет, що багато графічних дизайнерів воліють використовувати комп’ютери Apple для своєї роботи протягом десятиліть, і це завдяки високій точності кольору, якості зображення та простоті використання для дизайнерів водночас тому, що деякі основні програми для дизайну, такі як Sketch, є сумісний лише з iOS, крім того, останні продукти Apple мають високоякісний дисплей Retina, який значно полегшить вашу роботу з дизайном.

Що потрібно дизайнеру?

Гарний екран

У сучасних моделей MacBook Pro та MacBook Air з цим немає проблем. На дисплеї Retina зображення виглядають неймовірно детально. Тексти чіткі, а підсвічування LED чудово передає всю глибину чорного та яскраві відтінки білого. А завдяки широкому колірному охопленню P3 відтінки зеленого і червоного виглядають набагато реалістичніше, ніж на панелі sRGB. А ще, дисплей MacBook підтримує технологію True Tone, тому баланс білого автоматично налаштовується відповідно до колірної температури навколишнього освітлення і зображення завжди виглядає природно. Це дуже важливо не лише для дизайнера, а й для відеографа.

До 20 години без підзарядки

Саме так, і це тільки в нових MacBook Air та MacBook Pro на процесорі M1. Як вони цього досягли? Магія! Ну і трохи технологічного прогресу. Зарядивши ваш MacBook вдома, ви можете взагалі забути про зарядний пристрій на цілий день.

Серце MacBook – процесор

Новий чіп M1 замінив роками служивший Intel, і впевнено показав, що робота може бути ще швидше! Вся система MacBook тепер повністю на одному чіпі. Раніше на Mac встановлювалося кілька чіпів. Кожен із них відповідав за окремі компоненти, включаючи центральний процесор, контролери введення-виводу, засоби безпеки та пам'ять. M1 поєднує всі ці технології у єдиній системі на чіпі. Такий рівень інтеграції полегшує виконання операцій, підвищує ефективність та продуктивність. Говорячи ще коротше, MacBook на новому процесорі творить дивовижні мощі, швидкості і автономності. Все це так люблять дизайнери, і тепер ви точно знаєте, чому дизайнери вибирають MacBook..