Чому Airpods - найкращі навушники для заняття спортом?

2021-07-14


Cпаринг-партнер, що щодня допомагає полегшити життєві процеси, аби покращити життя. І ніяких поблажок!

Білосніжні Airpods не загубляться в тренажерному залі

Навушники Airpods - це найкраще вкладення грошей. Купивши їх одного разу, ви не будете думати про те, що витратили гроші даремно. І сьогодні ми це доведемо.

Airpods не випадають з вух

Із досвіду можемо зробити висновок, що навушники завжди на своєму місці, щоби ви не робили: стрибали на скакалці, робили бьорпі, стояли на руках, висіли на кільцях вниз головою, встрибували на ящик. Вони ні в якому разі не повинні випасти.

Заряду акумуляторів Airpods вистачає надовго

Сигнал про те, що акумулятор «сідає», ви почуєте вкрай рідко. Не у кожного тренера є такий заряд бадьорості!

Захист від поту

Apple на своєму сайті каже, що Airpods Pro стійкі до крапель поту. Але не говорить про звичайні Airpods. Під час дворічного тестування - ніяких проблем із експлуатацією не виникало, головне - не забувати їх чистити.

Навушники не заважають тренуватися

За час тренування Airpods настільки «вростають» у вуха, що в якийсь момент ти забуваєш про них. Головне – не забудьте зняти, коли підете в душ.

Вони підходять для будь-якого виду тренувань, зрозуміло, крім водних. Не важливо, що ти робиш: тиснеш штангу, робиш випади, працюєш з канатами або робиш бьорпі - навушники не відволікатимуть.

Airpods зручні для тренувань в статиці

Зручна навігація Airpods

Під час тренування я вважаю краще тримати телефон подалі від себе, щоб не відволікатися. Дальність дії Airpods дозволяє тримати телефон на відстані 20 метрів. При це, завжди зручно перемикати треки в плеєрі подвійним тапом, попередньо призначивши дію на кожен навушник. А якщо хтось хоче тебе дістати розмовами, дістаєш один навушник і музика ставиться на паузу.

Звичайно, існують правила. Наприклад, Airpods не потрібно постійно носити в кейсі, достатньо не кидати де попало.

Навушник Airpods легко втратити

Це не частина знаменитої цитатки з інтернету, а страшна правда: якщо навушник вислизне, то перші пару метрів дзвінко пострибає по підлозі, а потім полетить туди, звідки його буде складно дістати. Перевірено і не раз. Ти не знаєш, де він зупиниться: він може впасти в шахту ліфта, в зливову каналізацію або просто в калюжу.

При всій своїй стрибучості і непередбачуваності, у всіх випадках після падіння навушник відмінно працює.

Отож, якщо і викреслювати щось незручне зі свого життя, то тільки провідні навушники. Якщо обирати навушники для заняття спортом, то тільки Airpods!

А які Airpods обрали ви?