Bloomberg: розумна акустична система Apple Siri Speaker вже запущена у виробництво

2018-04-30

Bloomberg: розумна акустична система Apple Siri Speaker вже запущена у виробництво

У мережі продовжують з’являтися повідомлення про розумну акустичної системі Apple Siri Speaker, яку повинні представити на виставці WWDC 2017. 

Як повідомляє видання Bloomberg з посиланням на обізнаних інформаторів, колонка Siri Speaker вже запущена в масове виробництво. Співрозмовники Bloomberg також попередні повідомлення, що пристрій дебютує на конференції WWDC, яка стартує 5 червня. Однак додають, що в продажу відразу після анонсу пристрій не з’явиться. Не називаючи точних термінів, вони стверджують, що це відбудеться “пізніше в цьому році». 

Можливо, це буде якраз з розряду тих випадків, коли пристрій вартий того, щоб його почекати. Повідомляється, що рівень гучності і якість звучання у Apple Siri Speaker будуть значно вищі, ніж у конкуруючих моделей Amazon Echo і Google Home. Крім того, йдеться про те, що Apple Siri Speaker зможе запропонувати віртуальне об’ємне звучання, але поки неясно, яким саме чином це планується реалізувати з урахуванням того, що практично вся музика пишеться в стереоформаті. Судячи з наявних даних, Apple хоче створити ефект заповнення кімнати. В оснащенні пристрої можуть бути передбачені датчики для автоматичного регулювання рівня гучності залежно від рівня навколишнього шуму. Тобто, колонка зможе автоматично робити музику тихіше, коли користувач розмовляє з кимось по телефону.