Напередодні презентації iPhone 6: таємні знаки в запрошенні Apple

2018-04-30

Напередодні презентації iPhone 6: таємні знаки в запрошенні Apple

На цьому тижні Apple розіслала журналістам запрошення на офіційну презентацію, яка пройде 9 вересня у залі Flint Center for the Performing Arts в Купертіно. Як і в колишні роки, компанія зробила певні натяки на потенційні релізи в оформленні запрошення. Картинка викликала багато тлумачень в Інтернеті.

Варто почати з обговорення самого запрошення. Багато хто помітив, що воно відрізняється за стилем від тих, що розсилалися в колишні роки. Звертає на себе увагу дата «9.9.2014» і напис «Wish we could say more» (Жаль, не можемо сказати більше - ред.). Очевидно, що Apple таким чином хоче посилити інтригу напередодні заходу. Але що може переховуватися в цих рядках?

Перша гіпотеза стосується дати, а конкретно цифр «9.9». Перевертаємо їх на 180 градусів і отримуємо «6.6». За численними чутками, Apple повинна представити 9 вересня відразу дві моделі iPhone 6, і цей знак може говорити саме про це.

 

Друга і навіть більш ймовірна версія стосується розташування аркуша яблука і тіні. Багато хто помітив, що нахил останньої нагадує стрілку годинника. Ймовірно, мова йде про iWatch - одному з найбільш загадкових і довгоочікуваних продуктів Apple. За останніми даними, годинник дійсно будуть представлені 9 вересня. Однак надійдуть вони у продаж не раніше початку 2015 року. Джерела кажуть, що «розумні» годинник Apple не з'являться на ринку в прибутковий період передріздвяних продажів і вийдуть під іншою назвою.

Останнє, що хотілося відзначити, - світлі тони запрошення. Це також може натякати на презентацію нових iPhone і iWatch, але вже в ключі інтеграції з медичними сервісами. Ні для кого не секрет, що смарт-годинник і платформа HealthKit дозволять відстежувати цілий ряд показників життєдіяльності людського організму, перетворивши iPhone в персонального доктора.

Треба сказати, що цього року інтерпретацій еппловскій запрошення куди менше, ніж минулого. У будь-якому випадку Apple готує щось дивовижне. Чекати залишилося недовго.