Apple запрошує на презентацію 25 березня

2019-03-14

Слідом за п'ятими бета-версіями фірмових операційних систем Apple розіслала журналістам тематичних видань запрошення на свою чергову презентацію. Вона, як і повідомляли галузеві джерела, відбудеться 25 березня о 10:00 ранку за тихоокеанським часом (о 19:00 год за київським часом) в Театрі Стіва Джобса. Майбутня подія, яка пройде під слоганом "It's Show Time", стане першим офіційним заходом компанії, що пройде в цьому році.

Як правило, суть слоганів, які Apple використовує для додання запрошеннями таємничості, стає зрозуміла тільки на самій презентації. У цьому ж випадку зрозуміти, до чого закликає фраза "It's Show Time", можна відразу ж.

Що Apple представить 25 березня?
Цілком очевидно, що цією фразою в Купертіно вирішили підкреслити телевізійну спрямованість свого заходу, велика частина якого буде присвячена фірмовому відеосервісу під назвою Apple Video.

Внаслідок того, що захід буде зосереджено на відеосервісі, очікується, що його відвідають зірки світового масштабу: актриса Дженніфер Еністон, режисер Джей Джей Абрамс, актриса Різ Уізерспун і актор Стів Карелл, які брали безпосередню участь у створення серіалів і телешоу виробництва Apple.

Однак Apple Video буде не єдиним продуктом, який Apple планує представити 25 березня. Згідно з даними витоків, на першу в цьому році презентацію в компанії запланували реліз наступних новинок:

- Передплатний сервіс Apple News Magazines;
- iPad 7;
- iPad Mini 5;
- iPod Touch 7;
- Бездротові навушники AirPods 2;
- Бездротова зарядна станція AirPower.