Apple випустила iOS 11.2.1

2018-04-30


   Через півтора тижні після релізу iOS 11.2, Apple випустила оновлення, в якому виправила помилки і поліпшила продуктивність.

   Відповідно до опису, оновлення усуває помилку, яка призводила до відключення віддаленого доступу для загальних користувачів в додатку «Дім». Ця помилка виникла через виправлення іншої уразливої помилки, яка була в iOS 11.2. З її допомогою стороння людина могла отримати доступ до пристроїв з підтримкою HomeKit. Уразливість була виправлена майже відразу після виходу iOS 11.2, але щоб її побороти, Apple довелося відключити віддалений доступ для загальних користувачів.

   Після поновлення iOS 11.2.1 віддалений доступ для загальних користувачів знову запрацює, а зловмисники не зможуть зламати розумні домашні пристрої.

   Оновлення доступно для всіх пристроїв, що підтримують iOS 11. Щоб встановити апдейт, треба відкрити «Налаштування»  «Основні»  «Оновлення ПЗ».

   iOS 11.2 вийшла 2 грудня. Оновлення активовано швидку бездротову в iPhone 8, iPhone 8 Plus і iPhone X. Ще одним важливим нововведенням iOS 11.2 стала можливість переводити гроші іншим користувачам через iMessage, але ця функція доступна тільки жителям США.