Apple виправила проблеми сумісності iCloud для Windows

2018-11-28

Сьогодні, 28 листопада, Apple випустила оновлення iCloud для Windows з виправленням проблем сумісності, через які відбувалися збої при синхронізації фотографій і в роботі інших функцій.

Раніше повідомлялося, що Microsoft і Apple працювали разом над вирішенням проблеми сумісності. Користувачі, які намагалися встановити iCloud для Windows, після виходу жовтневого оновлення ОС, отримували повідомлення про помилку. Ті, у кого вже було встановлено додаток стикалися з численними проблемами з синхронізацією фотографій і викиданням з iCloud.

Microsoft вирішила тимчасово заблокувати можливість оновлення до збірки Windows 10 October 2018 для користувачів додатка iCloud. І, нарешті, Apple випустила версію програми 7.8.1, яка виправляє проблеми сумісності з жовтневим оновленням ОС.

Корпорація з Купертіно також оновила свою сторінку підтримки iCloud для Windows:

(Для роботи iCloud для Windows 7.8.1 потрібно Microsoft Windows 7 або новішy; Outlook 2007 або пізніших версій або iCloud.com (для програм «Пошта», «Контакти», «Календар»), браузер Internet Explorer 10 або пізніших версій, Firefox 30 або пізніших версій, або Google Chrome 28 або пізніших версій (для програми «Закладки»).

До сьогоднішнього поновлення в тексті говорилося, що для роботи iCloud потрібно поновлення Microsoft Windows 7-10 (з оновленнями за квітень 2018 р.), за винятком жовтневої збірки Windows:

Для роботи з програмою iCloud для Windows 7.7 і пізніших версій зверніть увагу на таке: Microsoft Windows 7-10 (з оновленнями за квітень 2018 р), Outlook 2007 або пізніших версій або iCloud.com (для програм «Пошта», «Контакти» і «Календар»), браузер Internet Explorer 10 або пізніших версій, Firefox 30 або пізніших версій або Google Chrome 28 або пізніших версій (для програми «Закладки»).