Apple поверне кольоровий логотип на свої пристрої. Як вам ідея?

2019-07-19

Були часи, коли користувачі сподівалися, що яскравий логотип яблука з задньої панелі MacBook переїде на корпус iPhone, зробивши його ще більш популярним. Але роки йшли, а в Купертіно не тільки не оздобили свої смартфони світлодіодами, але і прибрали їх з ноутбуків. Само собою, з початку таке рішення було сприйнято багатьма вкрай негативно, однак з часом прийшло розуміння того, що інакше вже не буде, а тому сподіватися на повернення до витоків просто марно. Ось тільки Apple вирішила, що в цьому немає нічого поганого і пішла ще далі, ніж від неї очікували.

За даними MacRumors, Apple розглядає можливість повернення в ужиток яскравого логотипу, який компанія використовувала в 80-х роках минулого століття. Незважаючи на відсутність даних про лінійки пристроїв, які отримають різнобарвне яблуко, буде дуже символічно, якщо воно з'явиться на корпусах комп'ютерів Mac, з яких Apple починала свою історію як виробника електроніки. Мабуть, воно б непогано вписався як в дизайн iMac, так і MacBook.

Яскравий логотип. Що це?
Втім, яскравий логотип необов'язково повинен стати рішенням для пристроїв стандартного модельного ряду. Не виключено, що Apple оздобить ним лімітовану колекцію гаджетів, які виходять в рамках ініціативи Product (RED). Таким чином в Купертіно зможуть підкреслити своє небайдуже ставлення до проблем фонду, а заодно нагадати всьому світу, що благодійна діяльність Apple почалася не вчора, а тягнеться з давніх часів.