Apple може випустити новий iPad Pro, навушники і зарядний килимок в першій половині 2020 року

2020-01-30

Аналітик Мінг-Чі Куо повідомив, що Apple планує випустити кілька нових пристроїв в першій половині 2020 року.

Ось що очікує Куо:

▪️ 4,7-дюймовий iPhone. Саме так Куо називає недорогий айфон з дизайном iPhone 8, процесором Apple A13, 3 ГБ оперативної пам'яті і однією камерою. Передбачається, що він вийде в кінці березня і буде коштувати 399$.

▪️ Нові iPad Pro з потрійною камерою і, можливо, скляним корпусом у 12,9-дюймової моделі. Презентація також очікується в березні.

▪️ Оновлені MacBook Pro і Air. Ймовірно, головною зміною буде нова клавіатура, як у 16-дюймового MacBook Pro.

▪️ AirTag. Невеликий пристрій для відстеження предметів. В iOS давно знаходили згадка про нього. Для його роботи використовується надширока смуга UWB.

▪️ Навушники Hi-End. Куо нічого про них не сказав, крім того, що вони будуть підтримувати Bluetooth. Можливо, мова йде про Powerbeats 4, хоча вони не є висококласними.

▪️ Маленька бездротова зарядка. Подробиці невідомі. Ймовірно, вона буде заряджати менше пристроїв, ніж AirPower, яка так і не вийшла.

Куо також стурбований впливом коронавірусу на виробництво Apple. За словами аналітика, якщо його не зупинять найближчим часом, він вплине на плани компанії. Apple, можливо, доведеться перенести реліз деяких пристроїв.