9 вересня: Apple розіслала запрошення на презентацію нових iPhone

2018-04-30

9 вересня: Apple розіслала запрошення на презентацію нових iPhone

Apple, розіслала журналістам і представникам преси офіційні запрошення на прес-конференцію, присвячену анонсу смартфонів iPhone наступного покоління. Як і очікувалося, захід пройде 9 вересня.
За традицією, Apple прямо не називає тему скликається прес-конференції, однак дає натяк, використовуючи наданий з запрошенням зображення з написом Шкода, що ми могли б сказати більше («Хотіли б сказати більше»). На цей раз на інвайт зображені логотип компанії та дата івенту - 9.9.2014. Дві дев'ятки крім дня і місяця можуть означати також перевернуті шістки - дві моделі iPhone 6.

Цього року презентація iPhone пройде не в Центрі мистецтв Йерба Буена в Сан-Франциско, а на сцені Флінт Центр виконавських мистецтв в Купертіно. Захід розпочнеться о 10 ранку за місцевим часом (21:00 по Москві).

Відповідно до неофіційної інформації, що з'явилася в останні місяці, Apple представить одразу дві нові моделі смартфонів iPhone 6 - з дисплеєм 4,7 і 5,5 дюймів. Також очікується анонс «розумних» годин iWatch. Головною фішкою електронного браслета може стати додаток охорони здоров'я, яке буде отримувати інформацію від датчиків, що фіксують показники стану організму. Серед них будуть сенсори, які відстежують частоту серцевих скорочень, рівень кисню в крові та інші параметри.

Ймовірно, iPhone 6, як і решта продуктів компанії Apple останнього часу, з'являться на ринку країн першої хвилі (США і ряд найбільших держав Європи) через приблизно півтора тижні після презентації - імовірно 20 вересня. Це підтверджує і поведінка самої Apple, минулих років. Раніше всі iPhone (за винятком iPhone 4) виходили після презентації в першу п'ятницю, а IPhone 4S і iPhone 5 - у другу.

Реліз нової мобільної платформи IOS 8 очікується між 10 і 20 числами вересня.