80% власників iPhone готові купити iPhone 7, навіть не побачивши його

2018-04-30

На тлі чуток про нове покоління смартфонів Apple, багато хто вже задумалися про придбання iPhone 7. Принаймні, так стверджують експерти аналітичної компанії Insurance2Go, яка опитала 1000 власників «яблучних» телефонів.

Дослідники провели опитування серед володарів iPhone і з’ясували, що 80% власників «яблучних» смартфонів намір придбати новинку в той чи інший момент після релізу. При цьому половина респондентів готові оновитися прямо зараз, не чекаючи офіційної презентації.

Відомо, що Apple вже запустила виробництво нового покоління смартфонів. iPhone 7 і iPhone 7 Plus вийдуть з близьким до нинішніх флагманам дизайном, але отримають ряд покращень в частині апаратно забезпечення. Зокрема, старша модель iPhone 7 Plus з дисплеєм діагоналлю 5,5 дюйма буде оснащена подвійною камерою, яка буде використовуватися для регулювання фокусу і покращення якості фотографій вже після процесу зйомки. Молодша версія iPhone 7 отримає звичайну камеру з покращенням датчиком зображення.

iPhone 7 буде пропонуватися в модифікаціях з 32, 64 і 256 ГБ флеш-пам’яті, а iPhone 7 Plus можна буде придбати з накопичувачами ємністю 32, 128 і 256 ГБ. Презентація новинок відбудеться у вересні цього року.