Фотофакт: тисячі людей прийшли подивитися відкриття першого магазину Apple в Мексиці

2018-04-30


У суботу Apple офіційно відкрила в Мексиці свій перший роздрібний магазин. Фірмова торгова точка компанії площею півтори тисячі квадратних метрів розташовується в районі V?a Santa Fe. Як і слід було очікувати, тисячі клієнтів відвідали магазин в перший день. Судячи з усього, в Купертіно розраховують продовжити безпрецедентний за своїм розмахом наступ на міжнародний ринок.

Жителі Мексики вишикували в чергу, щоб стати свідками відкриття першого Apple Store в країні. «Натовп відвідувачів почали шикуватися в чергу напередодні відкриття Apple Store в Мексиці. Відкриття першої торговельної точки у Мехіко означає, що тепер жителям столиці доступні всі продукти і сервіси в одному місці», – йдеться в заяві компанії.

Глава Apple Тім Кук привітав жителів Мексики з відкриттям фірмового магазину. «?Gracias M?xico por recibirnos!», – написав він у Twitter, супроводивши твіт фотографією з відкриття салону.

Зазначимо, що з серпня цього року Apple відмовилася від назви Apple Store для своїх магазинів. Слово «Store» зникло зі всіх сторінок офіційного сайту компанії. На веб-сторінці кожного монобрендового салону Apple більше не згадує слово «магазин». Прикладом, «Apple Store The Domain» тепер називається «Apple The Domain», а флагманський салон в Нью-Йорку на п’ятій Авеню перейменований в «Apple Fifth Avenue».

Нова торгова точка в Мексиці носить назву Apple V?a Santa Fe.