Джоні Айв знову візьметься за дизайн ключових продуктів Apple

2018-04-30


   Судячи з інформації від представників Bloomberg, головний дизайнер Apple Джоні Айв повертається на свою колишню посаду і знову візьметься за роботу над новими продуктами компанії.

   Айв тривалий час розробляв дизайн гаджетів Apple. Він справив великий вплив на зовнішній вигляд iMac, iPod, iPhone і iPad. У 2012 році, після звільнення Скотта Форсталлa, який розробив інтерфейс macOS і iOS, Джоні взяв на себе його обов'язки і повністю видозмінив обидві системи.

   У 2015 році Айв змінив напрямок своєї діяльності. Він сконцентрувався на створенні інтер'єрів для Apple Park і фірмових роздрібних магазинів корпорації. В цей період часу відділом промислового дизайну керував Річард Говард. За візуальне оформлення iOS і macOS відповідав Алан Дай.

   Мабуть, після того, як робота над магазинами і нової штаб-квартири була закінчена, Джоні вирішив знову взятися за зовнішній вигляд ключових продуктів Apple.

   Можливо, користувачів чекає черговий редизайн iOS або істотне доопрацювання нинішнього інтерфейсу.

   Раніше Айв розповів про те, що Apple Park дозволить команді дизайнерів взаємодіяти безпосередньо, а це, в свою чергу, позитивно позначиться на якості продуктів, що створюються в компанії.