Новий iPad представлять восени, три нових моделі Mac в розробці

2018-04-30

Новий iPad представлять восени, три нових моделі Mac в розробці

За інформацією Bloomberg, Apple працює над новими моделями ноутбуків і десктопних комп'ютерів, які будуть використовувати співпроцесори як T1 в MacBook Pro 2016 року і T2 в iMac Pro.

Поки немає точних даних, які комп'ютери отримають найбільш масштабні оновлення. Однак точно відомо, що Apple розробляє, як мінімум, три пристрої з сопроцессорами: два ноутбука і один десктопний комп'ютер.

Швидше за все, Apple випустить модульний Mac Pro. У виробника є готовий чіп T2, і логічно не обмежуватися його застосуванням в одній моделі, а використовувати для поновлення Mac Pro. Також компанія може оновити iMac. Apple заявляла про розробку Mac Pro, але не давала ніяких гарантій, що представить його в 2018 році.

Що стосується ноутбуків, апгрейд MacBook Pro в цьому році, швидше за все, не буде масштабним. А ось MacBookмає  набагато більшу потребу в оновленні, швидше за все, саме ця модель і буде представлена ??в 2018 році.

Чіп T1 в сучасних моделях MacBook Pro управляє компонентами Touch Bar і Touch ID, а також відповідає за безпеку. T2 в iMac Pro більш універсальний, крім усього іншого, є контролером для SSD і відповідає за обробку зображень для камери FaceTime.