Як заряджати iPhone 7 і слухати музику одночасно

2018-04-30


Apple вважає 3,5-мм роз’єм застарілим, тому у iPhone 7 і iPhone 7 Plus відсутній стандартний порт для навушників. Замінити неактуальний стандарт повинні навушники з інтерфейсом Lightning. Але в цьому випадку є один серйозний недолік, пов’язаний з неможливістю одночасно слухати музику і заряджати акумулятор смартфона.

Само собою, можна ще використовувати безпровідні навушники, але для тих, хто часто подорожує і проводить багато часу в дорозі, цей варіант не дуже підходить. Вирішити проблему можна придбанням одного з наступних аксесуарів.

Док-станція Apple

У Apple є своя відповідь – фірмова док-станція для iPhone з Lightning, оснащена 3,5-мм аудіороз’ємом. 

Придбати такий девайс радить віце-президент Apple з продуктового маркетингу Філ Шиллер. Про це він написав в особистому листуванні читачеві 9to5Mac, який поцікавився, як йому бути, якщо він хоче слухати музику в той час, поки iPhone 7 заряджається.

У док-станції з Lightning є 3,5-мм роз’єм, тому до неї можна підключити навушники з пультом керування або використовувати лінійний вихід для активних динаміків. Крім того, вона підтримує інші аксесуари з роз’ємом Lightning, включаючи кабель Lightning/USB.

Адаптер FORE

Компанія Fore Design розробила аксесуар FORE для iPhone 7 і iPhone 7 Plus, який дозволить слухати музику через роз’єм Lightning і заряджати його через другий роз’єм одночасно.

Представники компанії стверджують, що аксесуар створювався в тісному контакті з Apple, в результаті чого він дуже схожий на фірмові аксесуари компанії. До одного з двох роз’ємів можна підключити навушники з роз’ємом 3,5 мм, до другого – Lightning-кабель для зарядки iPhone.

Перехідник Belkin Lightning Audio

Belkin випустила аксесуар, який дозволяє одночасно заряджати і слухати музику на смартфонах iPhone 7 і iPhone 7 Plus. У продаж

новинка надійде на початку жовтня.

Пристрій під назвою Lightning Audio Charge RockStar оснащений двома роз’ємами Lightning. Таким чином, власник нового флагмана Apple зможе слухати музику через роз’єм Lightning і заряджати його через другий роз’єм одночасно.

Пристрій підтримує передачу звуку з частотою дискретизації 48 кГц і розрядністю 24 біт, а також сумісний з комплектним адаптером, дозволяючи підключити навушники з роз’ємом 3,5 мм