Як підключити флешку до айфона?

2018-04-30

Як підключити флешку до iOS-пристрою і працювати з нею в додатку «Файли»

Є кілька методів підключення флеш-накопичувачів до iPhone і iPad. Але до недавнього часу не було способу працювати з нею в додатку «Файли».

Користувачі Apple навряд чи коли-небудь дочекаються повноцінної підтримки флеш-накопичувачів в iOS. Тому власникам iPad і iPhone все ще доводиться використовувати сторонні додатки для роботи з ними.

Для підключення флешки знадобляться:

Власне, сама флешка з Lightning-входом або звичайний USB-диск, але з відповідним перехідником.
І утиліта FileBrowser for Business.
FileBrowser - це зручний додаток  для перегляду і організації файлів на пристроях Apple. У недавньому оновленні воно отримало повну підтримку файлового менеджера iOS 11. Тепер усіма документами, фото і відео, що зберігаються в FileBrowser можна управляти з програми «Файли».

Однією з головних особливостей FileBrowser вважається можливість взаємодіяти з даними зі сторонніх накопичувачів. Наприклад, з USB-флешок. Відповідно, таку ж можливість отримує вбудований файловий менеджер Apple.

Простіше кажучи, процес роботи зі знімними дисками стає таким же простим, як і на Mac. Користувач просто вставляє флешку, а iOS-пристрій тут же знаходить її. Вся інформація, яка перебуває на ній буде доступна в меню FileBrowser. Щоб його включити потрібно натиснути кнопку «Змінити» у верхній частині інтерфейсу програми «Файли» знайти там іконку FileBrowser for Business і натиснути на перемикач праворуч.

Після цього можна буде скачати з неї потрібний документ, переданий з комп'ютера. Або навпаки завантажити на неї фотоальбом з iPhone, а потім подивитися на ноутбуці.