Чого чекати від нової версії AirPods

2018-04-30

Чого чекати від нової версії AirPods

Корпорація Apple працює над новою версією бездротових навушників. AirPods 2 отримають водозахисний корпус і спеціальний чіп для підтримки функції «Привіт, Siri». Про це повідомляє Cult of Mac.

Бездротові навушники AirPods стали одним з найуспішніших продуктів Apple. Журналісти видання The Verge назвали їх кращою пропозицією на ринку.

Вперше Apple представила AirPods широкому загалу під час презентації iPhone 7. Тоді бездротові навушники здавалися необхідним рішенням, адже нова модель смартфона вийшла в корпусі, відповідному стандарту IP67, і позбулася звичного 3,5-міліметрового аудіо-роз'єму. Однак AirPods швидко завоювали популярність і користуються незмінно високим попитом з моменту початку продажів.

Щоб зробити навушники ще кращими, інженери вирішили додати кілька нових функцій. По-перше, завдяки спеціальному чіпу, користувачі зможуть викликати помічника Siri за допомогою голосу. Зараз для звернення до голосового асистента потрібно натиснути на один з навушників два рази. По-друге, бездротові навушники отримають водозахисний корпус, що дозволить збільшити сферу їх застосування.

Швидше за все, зміни будуть відбуватися поступово. Наприклад, оновлений корпус, ймовірно, можна буде побачити на початку 2019 року.

Можливо, Apple розширить політику щорічних апаратних оновлень і на AirPods. А значить, з року в рік користувачі зможуть отримувати все більш досконалі гаджети.