ЗМІ: Apple готує три різні моделі iPhone 7, одна з яких отримає дві SIM-карти

2018-04-30

Хоча iPhone 7 представлять ще не скоро, чутки про новинку з’являються в Мережі із завидною регулярністю. Згідно з даними французького порталу Nowhereelse, Apple вже запустила виробництво нового покоління своїх смартфонів, причому, як стверджується, що мова йде не про двох, а про трьох модифікаціях «яблучного» флагмана.

У неділю якийсь китайський постачальник Apple опублікував фотографії дисплейних панелей трьох різних версій iPhone 7. Причому дві з них мають однакову діагональ, а третій помітно більшим. Попередні витоку обіцяли вихід 4,7-дюймового iPhone 7 і 5,5-дюймового iPhone 7 Plus з подвійною камерою і роз’ємом Smart Connector. Тепер мова йде про два різних варіанти 4,7-дюймового iPhone 7.

Два 4,7-дюймових дисплея на фото, що належать нового смартфону Apple, мають кілька конструктивних відмінностей. Зокрема, вставка зазначена на фото помаранчевим кольором знаходиться на різних сторонах дисплея. По-друге, у одного з екранів не вистачає додаткового контакту на верхньому торці панелі.

Якщо інформація підтвердиться, у вересні цього року Apple покаже три модифікації iPhone 7. Можливо, дві з них з 4,7 – 5,5-дюймовим екраном будуть ставитися до топової лінійки, а третя стане бюджетним варіантом без дисплея 3D Touch і з подвійною SIM-картою. Саме цим джерело пояснює появу у постачальника фотографій подвійного лотка. На ринках Індії, Бразилії та Китаю користуються попитом телефони, поєднують дві SIM-карти.

Втім не виключено, що два 4,7-дюймових дисплея відносяться не до різних моделів iPhone 7, а до різних прототипів одного і того ж смартфона.

Висловлюються припущення про те, що біля одного з iPhone 7 OLED-дисплей, не мають під собою підстав. Apple дійсно прийшла до необхідності використовувати дані екрани у своїх пристроях, але все вказує на те, що перший iPhone з дисплеєм на органічних світлодіодах вийде в 2017 році. А ряд інсайдерів не виключають, що впровадження технології буде відкладено до 2018 року.