З’явились переконливі докази появи безпровідної зарядки в майбутньому iPhone

2018-04-30

З’явились переконливі докази появи безпровідної зарядки в майбутньому iPhone

Про нові iPhone постійно з’являються чутки. Їм не обов’язково вірити, так як більшість чуток засновані на даних від анонімних джерел з ланцюжка поставок. Відстежити їх природу і правдивість дуже складно. Але коли інформація з’являється від генерального директора компанії, що займається складанням iPhone, в її правдивість складно не повірити. Можна з упевненістю сказати, що як мінімум один з майбутніх iPhone буде оснащений бездротовою зарядкою і збереже захист від вологи. 

Японський сайт Nikkei Asia Review повідомляє, що минулої середи на зустрічі з акціонерами Роберт Хван, генеральний директор Wistron, сказав, що попередні моделі iPhone не вимагали внесення змін до процесу складання. Але нові функції, такі як бездротова зарядка і захист від вологи, вимагатимуть внесення незначних змін і впровадження нових процесів тестування. 

За даними аналітика Джеффа Пу з Yuanta Investment Consulting і Артура Ляо з Fubon Securities, Wistron розділить замовлення на збірку 5,5-дюймової моделі iPhone з більшим партнером Apple, компанією Foxconn. Можливо, що інша майбутня модель смартфона все-таки вимагає внесення великих змін в процес складання.