Apple працює над новим пристроєм

2018-04-30

Apple працює над новим пристроєм

   Як повідомляє аналітик Мінг-Чі Куо з KGI Securities, Apple може випустити свої власні накладні преміальні навушники вже в кінці 2018 року.

   Apple придбала Beats, компанію, відому своїми музичними продуктами, багато років тому. Через цю угоду Beats поступово згасає, а Apple отримала можливість створювати відмінні навушники. Одними з них стали по-справжньому популярні, повністю бездротові AirPods.

   Подібний досвід надихнув компанію на створення трохи іншого пристрою - накладних навушників, які, швидше за все, також будуть повністю бездротовими. Як вважає Куо, новий продукт Apple буде найвищої якості:

"У Apple є плани по створенню власних якісних накладних навушників. Вони повинні володіти більш якісним звуком, ніж AirPods і бути не менш зручними. Продажі повинні початися в четвертому кварталі 2018 року ".

   Основними постачальниками стануть Primax і SZS. Ці компанії допоможуть Apple створити повноцінну лінійку музичних продуктів, яка поки що складається тільки з AirPods і HomePod. Очікується, що нові навушники коштуватимуть набагато дорожче, ніж AirPods.

Нещодавно з'явилася інформація про те, що Apple незабаром випустить друге покоління AirPods. Пристрій буде мати поліпшений бездротовий чіп, бездротову зарядку. Зовнішніх змін чекати не варто, а ось ціна може підвищитися на 60-80%.