38 або 42 мм: як визначитися з вибором моделі Apple Watch

2018-04-30

На конференції 9 березня разом з новим 12-дюймовим MacBook компанія Apple презентувала фінальну версію «розумних» годин Apple Watch. Пристрій надійде в продаж 24 квітня.

Apple Watch будуть доступні в двох розмірах корпусу - діагоналлю 38 і 42 міліметри. У ЗМІ охрестили їх «жіночої» та «чоловічої» версією, хоча в реальності різниця між ними не дуже велика. Дізнатися, яка модель більше підходить саме вам, можна не чекаючи початку продажів пристрою.

У додатку Apple Store з'явився спеціальний розділ, що дозволяє оцінити реальні розміри 38- і 42-мм модифікацій Apple Watch. На вкладці Shop офіційного клієнта роздрібної мережі слід перейти в розділ Apple Watch, а потім за посиланням «Learn More» під будь-якою моделлю годинників. Далі залишиться натиснути кнопки View Pricing і Compare сase size.

Додаток демонструє Apple Watch в реальному розмірі, причому незалежно від діагоналі екрана комунікатора. Це може бути 3,5-дюймовий iPhone 4s, 4,7-дюймовий iPhone 6 або 5,5-дюймовий iPhone 6 Plus. Якщо прикласти смартфон із запущеною програмою до руки, можна оцінити габарити носимого комп'ютера і заздалегідь визначитися з покупкою.

Варто відзначити, що Apple запропонувала безліч замінних браслетів для кастомізації Apple Watch - шкіряні, металеві, магнітні, поліуретанові. Вартість ремінців до годинників стартує з позначки $ 49 за модель, виготовлену зі штучного каучуку, і доходить до $ 449 за металевий ремінець з ланками Link bracelet. Є шкіряні Leather Loop, Classic Buckle, Modern Buckle за ціною $ 149, $ 149 і $ 249, а також металевий Milanese Loop вартістю $ 149.

Попередні замовлення на Apple Watch відкриються в п'ятницю, 10 квітня.