15 команд для пульта Apple TV, які потрібно знати

2018-04-30

9 березня на прес-конференції в Сан-Франциско Apple оголосила нову ціну телевізійної приставки Apple TV. Тепер вартість пристрою в США становить $ 69 замість $ 99.

Гендиректор Apple Тім Кук заявив, що за рік продажі Apple TV принесли компанії рекордний прибуток в $ 1 млрд. У цю суму входять також доходи від продажу і оренди фільмів, серіалів і телепередач. У цілому компанія продала понад 25 млн телевізійних приставок. «Зараз Apple TV вже не просто хобі», - зазначив Кук.

Apple TV відтворює в потоковому режимі фільми, музику, подкасти, фотографії з бібліотеки iTunes, а також з мобільних пристроїв на iOS допомогою технології AirPlay. У комплект поставки Apple TV входить пульт дистанційного керування Apple Remote. Видання iMore підготувало перелік найважливіших команд для пульта ДУ.

1. Основні

Натисніть Вгору, Вниз, Вліво або Вправо для переміщення по елементах інтерфейсу. Натисніть кнопку Select для вибору об'єкта. Клікніть Menu для повернення або Play / Pause для відтворення.

2. Повернення на головну

Натисніть і утримуйте кнопку Menu протягом 3 секунд для повернення в головне меню Apple TV.

3. Перемістити або приховати іконки

Натисніть і утримуйте кнопку Select протягом 2 секунд для активації режиму переміщення іконок. Натисніть Play / Pause, щоб приховати іконку.

4. Налаштування відео

Натисніть і утримуйте кнопку Select при перегляді відео, щоб відкрити налаштування динаміків, звуку і субтитрів.

5. Перемотка назад

Натисніть і утримуйте кнопку Вліво для перемотування на 30 секунд назад. Утримуйте кнопку, щоб продовжити перемотування. Натискаючи кнопку Ліворуч кілька разів, ви можете змінити швидкість перемотування: повільна, середня і швидка.

6. Перемотка вперед

Натисніть і утримуйте кнопку Вправо для перемотування на 30 секунд вперед. Утримуйте кнопку, щоб продовжити перемотування. Натискаючи кнопку Вправо кілька разів, ви можете змінити швидкість перемотування: повільна, середня і швидка.

7. Перемотка в режимі Slo-mo

Натисніть Play / Pause, а потім кнопку Ліворуч або Праворуч, щоб перемотати вміст у режимі сповільненого перегляду.

8. Швидке перемотування в Slo-mo

Натисніть Play / Pause, а потім натисніть і утримуйте кнопку Ліворуч або Праворуч, щоб ініціювати прискорене перемотування в режимі сповільненого перегляду.

9. Пропуск глав

Натисніть Вниз, щоб включити режим перемикання глав. Натисніть Ліворуч, щоб повернутися на попередню главу або вправо, щоб включити наступну. Якщо відео не підтримує розбивку на розділи, ви пропустите 30 секунд або 1/20 відео.

11. Перемикання розкладки

Натисніть Play / Pause під час введення тексту для перемикання між цифрової та символьної розкладками. Натисніть і утримуйте Select протягом 2 секунд, щоб викликати меню для зміни розкладки. Після вибору потрібної натисніть Play / Pause.

12. Перезавантаження

Натисніть і утримуйте кнопки Вниз і Menu протягом 6 секунд, щоб ініціювати перезавантаження Apple TV.

13. Режим сну

Натисніть і утримуйте кнопку Play / Pause протягом 5 секунд, щоб перевести Apple TV в режим сну.

14. Створення пари

Натисніть і утримуйте Вправо і Menu протягом 5 секунд, щоб налаштувати створення пари з Apple TV. Та ж команда, але з кнопкою Вліво розірве з'єднання з пультом.

15. Додаток Remote

Додаток Remote для iPhone, iPad і Apple Watch дозволяє управляти Apple TV більш зручним способом.